1/1

WP-HOUSE

...

...

... м

2

...

Завдання:

Необхідно було спроєктувати котедж у передмісті Дніпра. У фокусі уваги були два найважливіших завдання: з одного боку – відкрити мешканцям навколишній ландшафт, а з іншого – забезпечити приватність.

Дискрипція:

поверхи

планувальні особливості

Планувальна структура вирішена таким чином, щоб сформувати вітальню, терасу, хамам і спальну зону навколо басейну, але при цьому забезпечити інтер’єри природним освітлення. На другому поверсі також розташований спальний блок з можливістю виходу безпосередньо до басейну та кабінет з невеликим балконом. Усі інженерні системи зведені в цокольний простір. Проєкт будинку передбачає вентиляцію приміщень приточно-витяжною системою з рекуперацією повітря. Зменшення тепловитрат, досягнуто за рахунок застосування енергозберігаючого скління, максимального утеплення та герметизації будівлі по периметру.

А.png
Б.png

стилістичні особливості

Домінуюча горизонтальна тема підтримана широким піддашком, склінням, а також більш дрібними елементами фасаду – ламелями і конструкціями огорожі терас та балконів.

Команда

Олексій Меркушев, Павло Кулага